Hur hittar man en bra gräventreprenör?

När man ska installera ett nytt avlopp behöver man hitta en bra och pålitlig grävare. Det enklaste är att anlita någon i ditt eget område. Det finnes en del tips och råd på saker man bör tänka på när man anlitar en entreprenör. Dessa hittar du här.
 
För att hitta en markentreprenör kan du använda denna karta över entreprenörer inom avloppsbranschen. När du hittat din entreprenör och känner dig trygg och säker i ditt val är det bara att installera ditt nya enskilda avlopp.

Avloppslördag - det låter väl lockande?

Skämt åsido, ska du uppdatera ditt gamla avlopp och behöver guidning och information till den lösning som fungerar bäst för dig. Besök en lokal avloppsdag! Uppsala kommun anordnar t.ex. en sk. avloppslördag dit husägare med enskilt avlopp kan komma och få tips och råd om avlopp.
Denna tjänst bjuder kommunen på eftersom man nu på många ställen börjar ställa krav på husägarna om att förnya sina gamla avlopp. Eftersom det innebär en stor kostnad är det viktigt att vara påläst och veta vilka regler som gäller i just din kommun. Pessa mässor kan du träffa kommunens representanter, entreprenörer och företag i avloppsbranschen. Har du ett fritidshus som behöver ett nytt avlopp? Ja då kanske ett minireningsverk skulle vara rätt för just dig.

RSS 2.0